Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek, jótanácsok, hétköznapi megoldások

Kövesse szaktanácsadóink híreit a legújabb trendekről, megoldásokról vagy szemezgessen jónatácsaink közül a hétköznapi praktikákhoz.
Fényáteresztők fajtái

Fényáteresztők fajtái

2023. 03. 22. 10:06:17 Függönyország

A fényáteresztő függönyöknek úgy anyagában mint mintázatában számtalan változata van. Most anyaguk alapján szeretnénk őket egy kicsit alaposabban bemutatni.

Mi az a blackout és dimout?

Mi az a blackout és dimout?

2023. 03. 21. 12:34:00 Függönyország Kft
Nyári időszakban kifejezetten megnő a blackout/dimout anyagok iránti érdeklődés. De mi is az a blackout? Miben más mint a dimout? Mit tegyünk ha szeretnénk megtartani jelenlegi függönyeinket azonban szükségünk lenne a teljes sötétítésre?.. ezekre próbálunk most választ adni az elkövetkező pár nap, és segítséget nyújtani, hogyan lehet meglévő függönyeinket bélelni, illetve a hőn áhított vékonyabb anyagból sötétítő függönyt varázsolni.
Ringlis függönyökről röviden

Ringlis függönyökről röviden

2023. 03. 21. 12:29:00 Függönyország Kft
Az utóbbi időben igen népszerűek lettek a készen kapható ringlis függönyök, így nálunk is többen ezt a típusú függesztést keresik.
Karnis elhelyezése - függönyök szélessége és magassága

Karnis elhelyezése - függönyök szélessége és magassága

2023. 03. 21. 12:27:00 Függönyország Kft
Minden alkalommal amikor vevőink karnist jönnek hozzánk vásárolni, meg kell tudnunk állapítani, milyen típusú karnisok közül választhatnak, mely karnisok lehetnek számukra a legideálisabbak. 
Álmennyezet és karnisozás

Álmennyezet és karnisozás

2023. 03. 21. 11:56:00 Függönyország Kft
Az elmúlt években igen népszerűek lettek - a korábban főként szállodákban látható - álmennyezet mögé bújtatott karnisszerkezetek. Vitathatatlanul mutatós megoldás, azonban ezt is - mint ahogy egy építkezésnél sok mindent - előre érdemes jól átgondolni, megtervezni.
Az oldal tetejére