Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállodai textilek

Szállóvendégként, tartózkodásunk 75%-át az ágyban töltjük, így a kellemes, puha tapintású szállodai ágynemű huzatok és a megfelelő paplanok-párnák nagy mértékben meghatározzák a szállodáról alkotott véleményünket.

A Függönyország Kft. kínálatában kizárólag magas minőségű, többszörösen letesztelt, professzionális szállodai és mosodai minőségű objekttextilek forgalmazásával foglalkozik. Ágynemű anyagaink több szintű minőségi ellenőrzésen esnek át - az alapanyag szálak vizgsálatától, a szövésen, kezeléseken át egészen a csomagolásig. Minden szatén és damaszt ágyneműnk magas színvonalú fésült, szanforizált és mercerizált alapanyag! Gyártónk nem csak a kényelemre, de a mosodai-, gazdasági tényezőkre is odafigyelve, olyan termékeket hozott létre, melyek akár több mint 300 ipari mosást is kibírnak. 

Legyen szó kisebb panziókról, vagy akár exkluzív, legmagasabb minőséget képviselő szálláshelyekről, kínálatunkban minden ígénynek megfelelő terméket és textíliát megtalál. 

Abban a kiváltságos helyzetben vagyunk, hogy a Függönyország Kft nem csak egy stabil gyártói háttérrel rendelkezik, hanem a szakértői stábja maga között tudhat egy több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező vendéglátó-szállodás tanácsadót is, aki a segítségére lesz Önnek az anyagok kiválasztásánál.

Tisztában vagyunk a hazai és európai standardokkal, és széleskörű alapanyag kínálat áll rendelkezésünkre intézményi textil kollekciójának elkészítéséhez : fehér üni és mintás szaténok, extra méretű textíliák, magas minőségű professzionális pamutfrottír törölközők, kádkilépők és fürdőköntösök. A paplanok, párnák töltete általánosságban műszálas (műszál vagy szilikon golyós, kártolt szilikonszálas), de egyre többen választanak pehely, félpehely ágyneműket is. Kifejezett figyelmet érdemes szentelni nem csak a töltetre, de a paplanok-párnák külső borítására is. Keresse Tencel® vagy Bambusz fedőanyagú szettjeinket, vagy kérjen ajánlatot antiallergén és antibakteriális termékpalettánkra. Kívánság esetén a standard terméktől eltérő töltősúllyal is kérheti paplanjait és párnáit.

A Függönyország Kft célja, hogy textiljeinkkel segítségét kínáljunk szobái komplett kivitelezésében: ágytakarók, ágysálak, fényáteresztő és sötétítő/dekorációs valamint dimout/blackout függönyök, abroszok kivitelezését is vállaljuk!

Kedves szállodák, szálláshelyek, mosodák! Keressenek bennünket telefonon a 06209622712 vagy 06202877845 számon, a kapcsolat@fuggonyorszag.hu címen - vagy regisztráljanak weblapunkon és használják ki a nagyobb mennyiségnél adott árkedvezményeinket! 

Rendezés:
Az oldal tetejére