Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ÁGYNEMŰ HUZATOK

A jól tisztítható, kellemes tapintású, puha, nem csomósodó ágyneműhuzat nagyban hozzájárul a pihenés minőségéhez.
A mostani COVID járvány idején folyamatosan felmerülenk kérdések.miként lehet a vádekezést jó alapanyaggal, gondosabb mosással, kezeléssel hatékonyabbá tenni? A figyelmes  mosási technológia, a textilek gyakrabb váltása mellett az egyik legfontosabb tényező az alapanyagok technikai tulajdonsága. 
Fertőtleníteni azokat a textileket lehet, melyek 90 -95 fokon moshatóak, magas hőfokon vasalhatóak. Az általunk ajánlott alapanyagok 80%-a minősítetten kiemelt szállodai ágynemű alapanyag. A mérettartás a szanforizálás, a csomómenteség és a szép felület megőrzését a mercerizálás technológiája garantálja. Anyagaink lágy, puha kikészítéssel készülnek. Az általunk javasolt textilek hosszú élettartamúak - ezért is használják Európa szerte a szálláshelyek a szobakiadóktól a  kis panziókon át a legnagyobb, elismert szállodaláncok.

Legyen Önnek is olyan ágyneműje, mintha valamelyik nemzetközi lánc  négy-ötcsillagos szállodájában aludna !

Választékunk óriási : minta nélküli és csíkos  magas fényű pamutszatén huzatok, a könnyebben vasalható kevert szálas garnitúrák, a 100% múszálas, finom szálú ágyneműk választhatók weblapunkről. 

Szállodák, szálláshelyek, mosodák ! Kérjük keressenek bennünket telefonon a 06209622712 számon, a kapcsolat@fuggonyorzsag.hu címen - vagy  regisztráljanak weblapunkon és használják ki a nagyobb mennyiségnél adott jeletős árkedvezményeinket! 

Rendezés:
Az oldal tetejére