Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ÁGYNEMŰ HUZATOK

A jól tisztítható, kellemes tapintású, puha, nem csomósodó ágyneműhuzat nagyban hozzájárul a pihenés minőségéhez.
A mostani COVID járvány idején folyamatosan felmerültek kérdések, miként lehet a védekezést jó alapanyaggal, gondosabb mosással, kezeléssel hatékonyabbá tenni? A figyelmes mosási technológia, a textilek gyakoribb váltása mellett az egyik legfontosabb tényező az alapanyagok technikai tulajdonsága.
Fertőtleníteni azokat a textileket lehet, melyek 90-95°C fokon moshatóak, magas hőfokon vasalhatóak. Az általunk ajánlott alapanyagok 80%-a minősítetten kiemelt szállodai ágynemű alapanyag. A mérettartás a szanforizálás, a csomómenteség és a szép felület megőrzését a mercerizálás technológiája garantálja. Anyagaink lágy, puha kikészítéssel készülnek. Az általunk javasolt textilek hosszú élettartamúak - ezért is használják Európa szerte a szálláshelyek a szobakiadóktól a kis panziókon át a legnagyobb, elismert szállodaláncok.

Legyen Önnek is olyan ágyneműje, mintha valamelyik nemzetközi lánc négy-ötcsillagos szállodájában aludna!

Választékunk óriási: minta nélküli és csíkos, magas fényű pamutszatén huzatok - könnyebben vasalható kevert szálas garnitúrák, vagy akár 100% műszálas, finom szálú ágyneműk választhatók weblapunkról

Kedves szállodák, szálláshelyek, mosodák! Keressenek bennünket telefonon a 06209622712 vagy 06202877845 számon, a kapcsolat@fuggonyorszag.hu címen - vagy regisztráljanak weblapunkon és használják ki a nagyobb mennyiségnél adott árkedvezményeinket! 

Rendezés:
Az oldal tetejére