Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Albérlet új lakástextilekkel

Egy albérlet új lakástextilekkel sokkal otthonosabbá és vonzóbbá válik, így albérlőként és főbérlőként egyaránt érdemes megfontolni az alábbi tanácsokat.

A lakástextilek otthonosságot kölcsönöznek

Szeptember az iskolakezdés ideje, és ilyenkor megélénkül az érdeklődés a kiadó lakások, szobák iránt. A kiadók igyekeznek az adottságokhoz mérten legjobb árat megkapni, a bérelni szándékozók pedig számtalan lakás megnézése után a számukra legjobbat kiválasztani. Sokan nem is gondolják, hogy milyen fontos szerepe van a választásnál a lakás hangulatának, a barátságos, otthonosságot sugárzó berendezésnek. Ennek megteremtésében - biztos vagyok benne - a jól kiválasztott textilek nagyban segítenek.

Lapunkon számtalan olyan függöny anyag van, melyeknek igazán kedvező az ára és a fiatalok biztosan szeretnék azokat: Modern Türkiz Leveles, Pierrot, Akra Kék, de bármelyik csíkos, vagy natúr egyszínű anyagunk.

A sötétítés - és a alvás - aranyat ér

Érdemes az albérlő fejével gondolkodni a lakás elrendezése és a dekor megálmodásánál. Nem csak az esztétika, de a funkció is meggyőző lehet egy alberleti lakás mellett. Mindannyian igényeljük, hogy ha kedvünk tellik, sokáig lsutálkodhassunk. Különösen igaz ez a fiatalabb korosztályra. A blackout függönyök olyan lakestextilek, melyek gyakorlatilag nem engedik át a fényt, így redőnyhöz és spelttához hasonló sötéítétés érhető el egy jól megválasztott blackout függönnyel. Szerencsére ez már bárki számára elérhető technológia, így akár 3250 Ft-ért, egy tucat színben tudunk black-out anyagot kínálni azoknak aki szeretik az erőteljesebb besötétítést.

A felújítás jól megtérülő befektetés

Saját tapasztalatomból tudom, hogy megéri egy kis beruházás, többszörösen hozza vissza az árát.

Pár hasznos tipp:

A textilek színei harmonizáljanak a fal árnyalatával. Egy albérletben persze praktikus a fehér fal, de az praktikusan kiegészíthető színes falrészletekkel.

Használjunk barátságos üde, fiatalos színállásokat és bátran használjunk mintás anyagokat.

A hálónak használt szobában olyan függönyt tegyünk, ami jól sötétít is. Ilyen egy mélyebb tónusú textil, vagy black-out.

Mindeképpen strapabíró karnisokat szereljünk fel.

Az oldal tetejére