Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lepedők

A jersey lepedők egyre népszerűbbek. Valóban, a rugalmas, egész matracot körülölelő, puha és könnyen mosható, vasalásmentes lepedők sokkal gyorsabb ágyazást tesznek lehetővé. Nagy előnye, hogy nem gyűrődik, szép, egyenletes ágyfelületet ad. A nagyobb méretek lehetővé teszik akár két matrac összeágyazását (különösképpen akkor, ha azonos, dupla méretű metracvédőt használunk).

Pamut síklepedők továbbra is széles körben használtak, főleg ott, ahol a lepedők magas fokon való tisztítása is cél. A Függönyország Kft kínálatában szereplő vászon lepedők többszörösen tesztelt alapanyagból készültek, nagy strapabíróságú, mosodai célokra tesztelt textíliák.

Lepedőink méreteinél figyelembe vettük a szállodai standard matrac magasságokat (aláágyazásra ráhagyva) és az alapanyag várható összemenetelét is.

Kedves szállodák, szálláshelyek, mosodák! Keressenek bennünket telefonon a 06209622712 vagy 06202877845 számon, a kapcsolat@fuggonyorszag.hu címen - vagy regisztráljanak weblapunkon és használják ki a nagyobb mennyiségnél adott árkedvezményeinket! 

Rendezés:
Az oldal tetejére